onsdag 2 november 2016

Nu är det november - det här ska bli kul!

Iggesunds kyrka i maj 2008

På bilden är det fortfarande försommar - men nu har det blivit november och idag kom det första snöfallet! Var dock inte oroliga! Psalmmaraton om några veckor blir ingen mara utan, tror jag, ganska mysig! Känn er som sagt fria att delta efter ork och behag!

Jag vill nu bara passa på att påminna särskilt om jubileumsgudstjänsten kl 15-16 lördagen den 19 november i Iggesunds vita kyrka, med Zack Lindahl, då vi firar att psalmboken fyller 30 år! Och avslutningen på hela psalmmaraton kl 15-16 söndagen den 20 november i EFS-kyrkan, Njutånger, då vi sjunger de psalmer som hör till dagens tema (psalmerna 314-325, de sista i den ekumeniska psalmboksdelen).

Under natten (se tidigare utlagt körschema!) väntar jag mej nog att få hålla ställningarna utan större draghjälp - men överraska mej gärna och kom och sjung med när ni kan och vill! (Fler får gärna kompa också på valfritt instrument!). Det här ska bli riktigt, riktigt roligt - oavsett hur många som kommer och när! (Ungefär en gång vart 10:e år tänkte jag försöka köra ett psalmmaraton, om Gud vill och byxorna håller, så håll er gärna beredda 2026 och 2036 också! Men låt oss ta ett maraton i taget!).

Inga kommentarer: